Volg 4Wonders!Advertentie

Waarom?

Volg het Server Team!

Alexandercitt

<- Prev | Next ->
iRobin4Life
Robin, dump hier je sociale dingetjes =)
<- Prev | Next ->
Yentel

<- Prev | Next ->
Smiba
Smiba, dump hier je sociale dingetjes =)
<- Prev | Next ->

Inloggen

Minecraftnaam

WachtwoordNieuw hier?
Meld je hier aan.

Wachtwoord vergeten?
Vraag hier om een nieuw wachtwoord.

Spambox

Log in om mee te praten!

27-06-2015 20:29
ik kan niet op 5 wonders zou ik 1 whitelist kunne krijgen mc naam is RedWillemRed

ReflexezzzOffline
22-06-2015 23:10
kwam vandaag langs, was alleen niemand

SchaapjeOffline
22-06-2015 20:25
5w nog wel

ReflexezzzOffline
22-06-2015 18:54
Leeft de server nog?

SchaapjeOffline
17-06-2015 18:43
5wonders.nl

makkopolisOffline
17-06-2015 18:04
wat was ook weer het ip van 4wonders?

thomkok16Offline
17-06-2015 09:37
Nice dat klinkt perfect =D. Goedzo jongens =).

SchaapjeOffline
16-06-2015 22:32
Vandaag hebben we een belangrijk gesprek gehad en is er veel vordering geboekt! /back zou nu moeten werken, en nog een heleboel andere dingen! Je een bug vindt meldt het!

Spambox archief

Advertentie

Mojang's servers doen het weer! ... niet!

+ Minecraft ErrorHey allemaal,

Zoals jullie vast al opgevallen is zijn de servers van Mojang (de makers van Minecraft) weer neer. Oftewel: Je kan niet in 4Wonders (en elke andere legale Minecraft server) spelen. Hier kunnen we niks aan doen. Ik verwacht dat morgen (zondag) alles weer werkt.
-Alexandercitt

EDIT: De servers van Mojang beginnen langzamerhand weer te werken. Je kan weer proberen te joinen, grote kans dat het lukt.

4Wonders is geupdate naar Minecraft 1.6.4

+ Update voltooidHey allemaal,

Zoals de titel al zegt is 4Wonders succesvol geupdate naar Minecraft 1.6.4. Echter is het - zoals altijd - weer het geval dat er een hele hoop foutjes in de servers zitten. Laat het ons daarom even weten als je een foutje ontdekt, dan zullen we kijken of we het kunnen oplossen.

Tot nu toe zijn we er al achter dat bijvoorbeeld de Skylands in 4Wonders Survival niet werken. We zullen spoedig die en meer fouten oplossen.

Veel plezier op 4Wonders!
-Alexandercitt

Minecraft 1.6.4? Terug naar 1.6.2. Fix "Outdated Server"

+ Update nog nietHey allemaal,

Typisch Mojang (Makers van Minecraft)... Er is vandaag op een willekeurig moment een Minecraft 1.6.4 update uitgekomen. Deze update is totaal onaangekondigd, staat nergens op het hele internet vermeld en niemand weet er iets over. Fijn. Maar oké! Ik zal jullie uitleggen hoe je gemakkelijk teruggaat naar Minecraft 1.6.2.

Stap 1: Klik up Edit Profile.


Stap 2: Selecteer in de lijst release 1.6.2.


Stap 3: Klik op Safe Profile.


Veel plezier op 4Wonders!
-Alexandercitt

Hele grote Stem Shop update!

+ StemHey allemaal!

MikalPark zit nog geen 2 weken in het Server Team en loopt nu al geweldige dingen te doen: Hij heeft namelijk de Stem Shop een gigantische update gegeven! Wat is er allemaal nieuw?

Er is een 'winkelonderdeel' toegevoegd: Wall - O' - Specials. Je kan hier andere dingen kopen dan items. Misschien wel het belangrijkste: Je kan nu VIP Credits kopen met stem credits! Dat betekend dat je als niet-donateur alsnog VIP Credits kan krijgen, zonder te doneren. Uiteraard krijg je nog steeds 1 VIP Credit voor elke euro die je doneert.

Nog iets nieuws! In plaats van dat je alleen maar items kan krijgen in de survival server kan je nu in elke server (behalve de Lobby) items ontvangen. Het werkt heel simpel. Zodra je genoeg stem credits hebt kun je items in je 'winkelmandje' leggen door erop te klikken. Daarna kun je heel gemakkelijk de items ontvangen op een plek dat jij wilt door 1 simpel commando uit te voeren (terwijl je daar bent).

Dacht je dat dat alles was? Fout! We hebben 2 toplijsten toegevoegd (onderaan de stem pagina): Beste stemmers aller tijde & Beste stemmers van de maand. Hier is iets wat jullie leuk gaan vinden:
De 3 beste stemmers van de maand ontvangen een prijs! Wat de prijs wordt is nog geheim, dat vertellen we aan het begin van de volgende maand. In deze maand (september) worden er nog geen prijzen uitgedeeld, de 'battle' begint pas in oktober.

We hebben ook 1 server lijst toegevoegd (waar je op 4Wonders kan stemmen): minecraft-serverlijst.nl. Ook kun je nu niet meerdere keren stemmen per dag op 1 lijst zodat het eerlijk blijft.

Vergeet dus niet elke dag te stemmen!
De Stem Nu! knop gaat vanzelf knipperen als je weer kan stemmen.

Bedankt MikalPark!
-Alexandercitt

Een nieuwe Nether

+ Nether

Hey allemaal!!


Zoals jullie nu al weten is de Nether een puinhoop! Reflexezzz en WonderSmurf hebben ontzettend hun best gedaan om een nieuwe Netherspawn te bouwen, in een nieuwe wereld. De oude wereld blijft natuurlijk bestaan, en is te bereiken door het portaal onder spawn. Het portaal naar de nieuwe wereld komt ergens op spawn te staan, dat wordt zoeken ;). Als jullie dit aan het lezen zijn dan ben ik al bezig met de wereld te activeren. In deze wereld gelden een aantal regeltjes. Die luiden als volgt:


  • De Nether wordt wekelijks gereset. (bouw hier dus ook niet je huis ofzo.)
  • Geen dodelijke traps.

Dit was het eigenlijk wel zo'n beetje. De reset wordt ongeveer 24 uur van tevoren aangekondigd. (De eerste reset zal zijn op zondag 22 september 2013 rond 23.00) Ook hoorde ik dat er ergens een geheime kamer was in de spawn, vergeet niet om potions mee te nemen, zodat je niet doodgaat!


Het ServerTeam wenst je veel geluk!

Snelheid website: 0.13 seconden
931,268 unieke bezoekers