Volg 4Wonders!Advertentie

Waarom?

Volg het Server Team!

Alexandercitt
<- Prev | Next ->

Inloggen

Minecraftnaam

WachtwoordNieuw hier?
Meld je hier aan.

Wachtwoord vergeten?
Vraag hier om een nieuw wachtwoord.

Spambox

Log in om mee te praten!

23-11-2014 20:38
ik was een master en ik will hem graag terug

23-11-2014 16:20
is een bug met sommige spelers had ik gehoord van flo. was al in de bukkit api aan het zoeken waar het aan zou liggen.

23-11-2014 15:58
Server crasht steeds? Grin

23-11-2014 11:05
IK vind het een goed plan. Alleen ik zou het super vinden als 4wonders uiteindelijk weer meer krijgt Snapje dat?

23-11-2014 10:21
Ik had god dus ik word baron Ow yeah

polski05Offline
22-11-2014 22:40
omdat puntjes heel vaak een website of een server beteken een IP dus en die staan blocked

22-11-2014 20:52
hi

Geak_MinerOffline
22-11-2014 19:54
waarom mag je in de chat geen punte plaatsen in een zin bijvoorbeeld je laat een website zien

Spambox archief

Advertentie

4Wonders is geupdate naar Minecraft 1.6.4

+ Update voltooidHey allemaal,

Zoals de titel al zegt is 4Wonders succesvol geupdate naar Minecraft 1.6.4. Echter is het - zoals altijd - weer het geval dat er een hele hoop foutjes in de servers zitten. Laat het ons daarom even weten als je een foutje ontdekt, dan zullen we kijken of we het kunnen oplossen.

Tot nu toe zijn we er al achter dat bijvoorbeeld de Skylands in 4Wonders Survival niet werken. We zullen spoedig die en meer fouten oplossen.

Veel plezier op 4Wonders!
-Alexandercitt

Minecraft 1.6.4? Terug naar 1.6.2. Fix "Outdated Server"

+ Update nog nietHey allemaal,

Typisch Mojang (Makers van Minecraft)... Er is vandaag op een willekeurig moment een Minecraft 1.6.4 update uitgekomen. Deze update is totaal onaangekondigd, staat nergens op het hele internet vermeld en niemand weet er iets over. Fijn. Maar ok! Ik zal jullie uitleggen hoe je gemakkelijk teruggaat naar Minecraft 1.6.2.

Stap 1: Klik up Edit Profile.


Stap 2: Selecteer in de lijst release 1.6.2.


Stap 3: Klik op Safe Profile.


Veel plezier op 4Wonders!
-Alexandercitt

Hele grote Stem Shop update!

+ StemHey allemaal!

MikalPark zit nog geen 2 weken in het Server Team en loopt nu al geweldige dingen te doen: Hij heeft namelijk de Stem Shop een gigantische update gegeven! Wat is er allemaal nieuw?

Er is een 'winkelonderdeel' toegevoegd: Wall - O' - Specials. Je kan hier andere dingen kopen dan items. Misschien wel het belangrijkste: Je kan nu VIP Credits kopen met stem credits! Dat betekend dat je als niet-donateur alsnog VIP Credits kan krijgen, zonder te doneren. Uiteraard krijg je nog steeds 1 VIP Credit voor elke euro die je doneert.

Nog iets nieuws! In plaats van dat je alleen maar items kan krijgen in de survival server kan je nu in elke server (behalve de Lobby) items ontvangen. Het werkt heel simpel. Zodra je genoeg stem credits hebt kun je items in je 'winkelmandje' leggen door erop te klikken. Daarna kun je heel gemakkelijk de items ontvangen op een plek dat jij wilt door 1 simpel commando uit te voeren (terwijl je daar bent).

Dacht je dat dat alles was? Fout! We hebben 2 toplijsten toegevoegd (onderaan de stem pagina): Beste stemmers aller tijde & Beste stemmers van de maand. Hier is iets wat jullie leuk gaan vinden:
De 3 beste stemmers van de maand ontvangen een prijs! Wat de prijs wordt is nog geheim, dat vertellen we aan het begin van de volgende maand. In deze maand (september) worden er nog geen prijzen uitgedeeld, de 'battle' begint pas in oktober.

We hebben ook 1 server lijst toegevoegd (waar je op 4Wonders kan stemmen): minecraft-serverlijst.nl. Ook kun je nu niet meerdere keren stemmen per dag op 1 lijst zodat het eerlijk blijft.

Vergeet dus niet elke dag te stemmen!
De Stem Nu! knop gaat vanzelf knipperen als je weer kan stemmen.

Bedankt MikalPark!
-Alexandercitt

Een nieuwe Nether

+ Nether

Hey allemaal!!


Zoals jullie nu al weten is de Nether een puinhoop! Reflexezzz en WonderSmurf hebben ontzettend hun best gedaan om een nieuwe Netherspawn te bouwen, in een nieuwe wereld. De oude wereld blijft natuurlijk bestaan, en is te bereiken door het portaal onder spawn. Het portaal naar de nieuwe wereld komt ergens op spawn te staan, dat wordt zoeken ;). Als jullie dit aan het lezen zijn dan ben ik al bezig met de wereld te activeren. In deze wereld gelden een aantal regeltjes. Die luiden als volgt:


  • De Nether wordt wekelijks gereset. (bouw hier dus ook niet je huis ofzo.)
  • Geen dodelijke traps.

Dit was het eigenlijk wel zo'n beetje. De reset wordt ongeveer 24 uur van tevoren aangekondigd. (De eerste reset zal zijn op zondag 22 september 2013 rond 23.00) Ook hoorde ik dat er ergens een geheime kamer was in de spawn, vergeet niet om potions mee te nemen, zodat je niet doodgaat!


Het ServerTeam wenst je veel geluk!

4Wonders MineZ stopt

+ MineZHey allemaal,

4Wonders MineZ was ooit een gaaf idee om een ng betere zombie-survival ervaring te leveren met een geweldige wereld, bosses, quests en meer. Echter is het - zeker met veel niet functionerende plugins - niet uitgepakt zoals we hoopten. Het zou nog mogelijk kunnen zijn om alles te repareren, maar het kost te veel tijd en het is naar onze mening dat niet waard.

We gaan ons de komende tijd meer concentreren op georganiseerde updates en nieuwtjes, zo zijn we al hard aan de slag aan 4Wonders 2.1. In deze update zal in de plek van MineZ een nieuwe server komen, meer over dat en 2.1 binnenkort.
-Alexandercitt
Snelheid website: 0.03 seconden
709,000 unieke bezoekers